Târg de rechizite la AFI Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 1-18 septembrie, părinţii pot cumpăra tot ce le trebuie celor mici pentru şcoală de la un târg organizat special în acest scop. În plus, copiii au parte şi de spectacole.

Părinţii care nu au timp să cutreiere magazinele pentru a căuta rechizitele cele mai ieftine, pot să dea o raită la târgul organizat în faţa Cinema City din mall-ul AFI Cotroceni. De pe 1 până pe 18 septembrie, comercianţii scot la vânzare rechizite, cărţi şi echipamente şcolare. Dacă aţi umplut deja rucsacul micului şcolar, atunci puteţi să-l duceţi la spectacolele de dans, campionatele de baschet sau la cursurile de aikido pentru copii organizate în cadrul târgului, în fiecare zi după 17.30.

 „Ştim că începerea unui nou an şcolar înseamnă atât pentru părinţi, cât şi pentru copii momente de agitaţie şi îndelungi căutări ale noilor rechizite şi a multor alte articole, de aceea am organizat un târg de «back to school» de unde se pot achiziţiona produse la preţuri foarte bune, iar şcolarii vor avea ocazia să se mai bucure încă de activităţi specifice vacanţei: jocuri, spectacole, concursuri”, a explicat demersul Aura Dinu, Director de Marketing AFI Palace Cotroceni.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite