Sfântul Valentin, în hipermarketuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hipermarketurile sunt pregătite pentru Sfântul Valentin. Rafturile s-au umplut de cadouri, de la fleacuri amuzante până la parfumuri şi bomboane fine. Puteţi alege orice, de la jucării, perne

Hipermarketurile sunt pregătite pentru Sfântul Valentin. Rafturile s-au umplut de cadouri, de la fleacuri amuzante până la parfumuri şi bomboane fine. Puteţi alege orice, de la jucării, perne din pluş şi lumânări parfumate până la lenjerie intimă, toate personalizate pentru această ocazie.
O sărbătoare specială, aşa cum e Valentine's Day, înseamnă şi o atmosferă de neuitat. Dacă vreţi un cadru tematic, puteţi să aranjaţi casa cu baloane în formă de inimioară. La Metro, un set cu 30 de astfel de baloane este 142.700 ROL. şi după ce aţi încântat privirea partenerei, nu e rău să apelaţi şi la câteva lumânări parfumate. Acestea au preţuri începând de la 29.600 ROL sau de la 79.900 ROL, în funcţie de model.
Papuci de casă şi lenjerie personalizată
Pe rafturile hipermarketurilor găsiţi şi papuci de casă decoraţi cu inimioare. şi, ca să aveţi ce asorta la încălţăminte, producătorii au "pus" inimioare şi pe halatele de baie. Ei s-au gândit şi la ce se poartă sub halat şi nu au neglijat lenjeria intimă, unde oferta este iarăşi diversificată. Un furou din dantelă roşie este 460.000 ROL, iar un compleu din satin costă 350.000 ROL. şi lenjeriile de pat au fost pregătite cu modele speciale pentru această sărbătoare. La Carrefour, un set de lenjerie din bumbac pentru un pat de două persoane este 1.149.900 ROL, iar pernele roşii, în formă de inimioară, costă 249.900 ROL sau 549.900 ROL, în funcţie de model.
Felicitări cu mesaje de dragoste
Dacă în această atmosferă specială vreţi să oferiţi şi un cadou, e bine să ştiţi că pluşurile de Sf. Valentin cu diverse forme şi dimensiuni au preţuri pornind de la 49.900 ROL. O pereche de ursuleţi sau iepuraşi îndrăgostiţi poate fi un cadou frumos pentru acest eveniment. Iar o felicitare, care să-l însoţească, cu un mesaj sau o pungă în care să "purtaţi" cu dragoste surpriza costă în jur de 22.500 ROL.
Praline-inimioară la preţ special
Dacă de Ziua Îndrăgostiţilor vreţi să mergeţi la iubită cu o floare şi o cutie cu bomboane, în hipermarketuri aveţi de unde alege, mai ales când vine vorba de dulciuri. Găsiţi praline-inimioară la 63.331 ROL, dar şi bomboane cu vişine sau trufe la 75.000 şi la 120.000 ROL. şi cum într-o asemenea atmosferă un pahar cu vin este bine-venit, aflaţi că preţurile aici sunt după fiecare buzunar. O sticlă cu vin roşu costă de la 57.500 ROL la 660.000 ROL, iar la Carrefour găsiţi şi oferte speciale: pe lângă sticla de vin primiţi şi două pahare şi un CD cadou. Totul este pregătit şi vă aşteaptă pe rafturi, depinde numai de imaginaţia dumneavoastră ca această sărbătoarea să însemne ceva pentru partener.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite