Restaurantele oferă meniuri de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii localurilor din Capitală şi-au adaptat lista de bucate şi pentru cei cu venituri modeste. Potrivit restaurantebucuresti.ro, ofertele includ două feluri de mâncare şi desert sau bufet suedez alcătuit din 50 de preparate.

Cine trăieşte în Capitală şi are un ritm de viaţă alert cu un program de muncă solicitant, deplasări din localitate şi petrece puţine ore în bucătărie, ştie că nu este deloc uşor să mănânci în oraş cu bani puţini.

Cei care profită de astfel de clienţi sunt patronii localurilor, care, odată cu criza financiară, încearcă să-şi păstreze muşteriii oferindu-le meniuri la preţuri foarte mici.

Sub denumiri de genul „Meniu prânz“, „Meniul zilei“ sau „Happy hour“, ofertele includ două feluri de mâncare şi desert, la preţuri începând cu 15 lei, până la bufet suedez.

De pildă, restaurantul Euro Hotels are buffet sudez alcătuit din 50 de preparate (antreuri, supe, preparate calde şi reci, garnituri, desert) la doar 25 de lei.

10% reducere la toate preparatele

Restaurantul Red Angus Steakhouse are „Meniul zilei“ unde clienţii pot mânca zilnic două feluri de mâncare cu aproximativ 20 de lei.

Luni este „Meniu Texas“ cu 25 de lei, care cuprinde supa zilei, un hamburger şi cartofi prăjiţi, şi „Meniu Steakout“ (supa zilei, frigarui de pui, cartofi prajiti) cu 21 lei.

Marţi se serveşte „Meniul Fire Camp Ranch“ (supa zilei, chilli con carne, nachos) - 25 lei şi „Meniu Shadyfarms“ (supa zilei, piept de pui la gratar, piure de cartofi) - 22 lei.

Miercuri este „Meniu Wing It“ (supa zilei, aripioare de pui cu sos chilli, cartofi prajiti) cu 22 lei şi „Meniu Chapparal“ (supa zilei, peaste cu chiftelute din carne de vita) cu 22 lei.

Joi, „Meniu Y.O. Ranch“ (supa zilei, piept de porc cu ceapa si cartofi trase la tigaie) - 20 lei şi „Meniu Meat my“ (supa zilei, schnitzel de vita, piure de cartofi) - 28 lei.

Vineri, „Meniu Midland“ (supa zilei, piept de pui, cartof copt cu smantana deasupra) 22 lei şi „Meniu Ok Corral“ (supa zilei, fish&chips) 18 lei.

În restaurant La Garaje, bucureştenii găsesc meniul zilei care costă 15 lei şi cuprinde ciorbă, fel principal şi salată.

De asemenea, toate preparatele de bucătărie au o reducere de 10%. Şi restaurantul Margineni are un meniul zilei la doar 15 lei cu trei feluri de mâncare, pâine şi apă plată.

Oferte pentru „Happy Hour“

De luni până vineri, restaurantele din Bucureşti au meniuri ieftine în anumite intervale de timp. Între orele 12.00 şi 16.00, la restaurantul Excalibur, bucureştenii pot savura prânzul cu 15 lei.

În „Oraşul Interzis“, între 12.30 şi 16.00, clienţii au 20 % reducere pentru preparatele bucătăriei chinezeşti, iar în restaurant Etiquette, între orele 13.00 şi 16.00 este reducere 10% pentru orice preparat la bucatarie şi produse de la bar.

Şi în restaurantul Anatolia, între 12.00 şi 14.30 se beneficiază de reducere 15 % din întreaga consumaţie, iar, pentru elevi şi studenţi, reducerea fiind de 20 %.

Bucureştenii care vor să ia prânzul în oraş au la restaurantul Vatra Neamului, între 12.00 şi 17.00, o reducere de 40%, aici având în meniu zeamă moldovenească de pasăre cu tăieţei de casă, specialitatea din pui "Vatra Neamului", salată de varză şi la desert - placintă cu mere.

Iubitorii fructelor de mare au în restaurantul Istria, special pentru prânz, diverse propuneri. Între orele 12.00 şi 16.00, oferta este compusă din fel principal, fel secundar şi desert, la doar 19,9 lei.

De asemenea, la prânz găsesc supe, ciorbe, ca fel principal, lasagna, ardei şi dovlecei umpluţi, plachie de peşte cu mămăliguţă, piure cu pui, risotto, ficăţei sau salate ca fel secundar sau mousse, placintă de mere, branză, tarte sau rulade ca desert.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite