Prostituţie de lux cu cetăţeni americani: după ce întreţineau relaţii sexuale, fetele copiau cardurile şi le goleau conturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte percheziţii au loc în mai multe locuinţe din Capitală şi din Ilfov într-o acţiune de amploare întreprinsă de Poliţia Română în colaborare cu Serviciul Secret al Statelor Unite pentru destructurarea unei reţele de prostituţie şi clonare de carduri.

În perioada septembrie-decembrie a anului trecut, şapte tineri au profitat de naivitatea unor cetăţeni străini şi le-au copiat datele de pe card folosind un scanner mic, de mână. Aceştia au adus un prejudiciu de aproximativ 100.000 de dolari mai multor cetăţeni străini care aveau carduri din diferite bănci din SUA.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Române, Cristian Ciocan, gruparea a acţionat şi prin intermediul unor prostituate. Tinerele întreţineau relaţii sexuale cu turiştii americani, le copiau datele de pe card şi le trimiteau şefilor. Aceştia cumpărau apoi produse de pe internet cu cardurile clonate.

În acest moment, persoanele sunt duse la audieri. Prejudiciul estimat este de 100.000 de dolari. Acţiunea de destructurare a reţelei este întreprinsă de Poliţia Română în colaborare cu Serviciul Secret al Statelor Unite.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite