Patru tineri care au atacat un poştaş în scara unui bloc au fost bătuţi de pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Teleoacă, poştaşul în vârstă de 45 de ani, atacat de patru tineri într-un bloc din Capitală, s-a întors în această dimineaţă la muncă. Când a fost atacat avea asupra lui 43.000 de lei. Pensionarii au sărit în ajutorul poştaşului Georgică care de ani buni le aduce banii la uşă. I-au imobilizat pe hoţi până au ajuns poliţiştii.

Patru tineri din Capitală, niciunul cu antecedente penale până acum, au încercat în urmă cu două zile să jefuiască un poştaş care venise să aducă pensiile bătrânilor. 
“A fost imobilizat de două persoane cu cagule pe faţă, cu ajutorul unui dispozitiv electric. Poştaşul a început să ţipe, iar locatarii care au auzit au sărit în ajutorul acestuia şi i-au atacat pe infractori. Incidentul s-a petrecut într-un imobil în jurul orei 11.00, iar cei patru ştiau probabil că poştaşul urmează să aducă pensia”, a declarat Chistian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Astăzi s-a întors la muncă
Azi-dimineaţă, George Teleoacă s-a întors la serviciu. Era chiar în blocul în care a fost atacat. “Mi-am dat seama că m-au urmărit de câteva zile. Mersesem la o pensionară să îi duc pensia şi ea i-a văzut. Ni s-au părut suspecţi şi am chemat poliţia, dar nu au apucat să-i prindă pentru că au fugit”, poveşte poştaşul.

Bărbatul este poştaş de 23 de ani şi niciodată nu a mai trecut printr-o asemenea situaţie. “Am fost lovit la spate pentru că m-au dărâmat. Nu îmi este frică să îmi continui meseria. Trebuie să merg mai departe. Norocul meu este că nu m-am pierdut. Mi-am păstrat calmul, am fost lucid”, a mai povestit poştaşul.

Cei patru tineri, două fete şi doi băieţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani, M. Teodora, D.Robert, H. Cristian şi E. Luiza au fost arestaţi de poliţişti şi cercetaţi.
“Au venit doi tipi mascaţi cu cagule pe faţă, unul a încercat să-mi pună pe faţă o cârpă îmbibată într-o substanţă, şi unul m-a atacat cu un aparat cu electroşocuri. Am alunecat pe scări şi am căzut pe spate”, a spus el. Infractorii au fost prinşi datorită pensionarilor care, împreună cu poştaşul, i-au prins şi i-au imobilizat până când poliţia ajuns la faţa locului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite