Patru bucureşteni, cercetaţi pentru furt şi tâlhării în Bucureşti şi Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bucureşteni sunt cercetaţi pentru tâlhării şi furt, fapte comise în ultimele trei luni în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, de la locuinţele lor fiind ridicate, în urma percheziţiilor, bijuterii, un autoturism de lux şi alte bunuri.

Cinci percheziţii au fost efectuate, miercuri, în Bucureşti, la locuinţele celor patru, informează, vineri, Poliţia Română.

Anchetatorii au stabilit că Alexandru C., de 24 de ani, Marius G., de 21 de ani, Marian P., de 36 de ani şi Mihai S., de 22 de ani, au comis multe furturi şi tâlhării, în perioada mai-iulie, atât în municipiul Bucureşti, cât şi în judeţul Ilfov, prejudiciul creat fiind de peste 270.000 de lei.
În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe bunuri despre care se crede că provin din comiterea infracţiunilor, printre care bijuterii şi un autoturism de lux.

Suspecţii pătrundeau în locuinţe atunci când proprietarii nu erau acasă şi sustrăgeau bani, bijuterii, precum şi alte bunuri de valoare. De asemenea, s-a stabilit că suspecţii au imobilizat paznicul parcării unui centru comercial din Bucureşti, după care au sustras un autoturism de lux.
În urma probatoriului administrat în cauză, trei dintre persoanele suspectate au fost reţinute pentru 24 de ore.

Ieri, două persoane au fost arestate, iar o a treia este cercetată în libertate.
Un al patrulea suspect, Mihai S., de 22 de ani, se sustrage urmăririi penale.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite