Maşini din secolul trecut la târgul auto second hand GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadillacuri din 1961 sau din 2008, maşini de oraş cu motor mic sau maşini de lux, chiar şi un exemplar dintr-un model de Ford din 192, toate sunt expuse la „Târgul Auto Second Hand", care s-a deschis ieri la drive-in-ul de la complexul comercial Băneasa.

Organizatorii au avut grijă ca cei interesaţi să aibă de unde alege, aşa că au expus maşini de toate tipurile, bine întreţinute. „În general, majoritatea maşinilor de aici sunt fabricate după 2007. Preţurile pornesc de la aproximativ 3.000 de euro pentru un Logan. Avem însă şi maşini foarte scumpe, spre exemplu, un Mercedes ML  63 AMG, o maşină ce ajunge la aproximativ 100.000 de euro", a spus Liviu Achim, promoter al evenimentului.

image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Lux de zeci de mii de euro

Printre cele aproximativ 300 de maşini din secolul acesta, aliniate în şir şi lucioase, ca scoase din cutie, stau un Chevrolet Corvette Stingroy din 1971, un Ford Mustang din 1966, un Cadillac Deville din 1965, un Cadillac Deville Fleetwood din 1961 şi un Ford T din 1926. „Toate sunt aduse din Statele Unite şi recondiţionate. Spre exemplu Fordul T are toate piesele originale, recondiţionate. În afară de tapiţerie, care a trebuit schimbată, totul e original", a spus Florin Nica, reprezentant al firmei care se ocupă cu recondiţionarea automobilelor.

image

Preţurile pentru astfel de automobile sunt comparabile cu cele de pe eticheta maşinilor noi, mari, cu dotări extra. Spre exemplu, maşina din 1926 costă 20.000 de euro, iar Cadillacul Deville din anii '60 ajunge la 30.000 de euro. Un Cadillac din 2008, expus la „Târgul Auto Second Hand" ajunge la 23.000 de euro.

image
image

Bucureştenii interesaţi să-şi cumpere o maşină la mâna a doua, dar foarte bine întreţinută, cei care vor să găsească autoturisme în leasing sau pur şi simplu să admire maşini pe care nu şi le pot permite sunt aşteptaţi la târgul auto până la inclusiv duminică, de la ora 10.00, la ora 19.00.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite