MASACRUL DE LA PERLA Verificarea prealabilă în cazul poliţiştilor de la Secţia 14 s-a finalizat. Află ce măsuri s-au luat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetarea prealabilă în cazul ofiţerilor din cadrul Secţiei 14, privind neglijenţa în serviciu, efectuată în urma masacrului de la Perla, a fost finalizată şi s-au luat măsuri.

Verificarea a vizat un număr de cinci poliţişti, trei ofiţeri şi doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei 14, respectiv şeful secţiei, şeful Biroului de Ordine
Publică, ofiţerul Coordonator al Compartimentului de Proximitate, un agent din cadrul Compartimentului de Proximitate şi un agent din cadrul Compartimentului Secretariat.

Această cercetare a fost efectuată pentru a se stabili existenţa sau inexistenţa unor fapte care pot constitui abateri disciplinare în activitatea poliţiştilor.

Astfel, cei trei ofiţeri, dar şi agentul de poliţie din cadrul Compartimentului de Proximitate, sunt acuzaţi de „neglijenţă în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu sau a dispoziţiilor primite de la <şefii ierarhici>“.


Pentru celălalt ofiţer cercetat din cadrul Compartimentului Secretariat s-a luat măsura atenţionarii în conformitate cu prevederile articolului 15, litera a din Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor privind regimul disciplinar al personalului din M.A.I.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Pentru ceilalţi patru poliţişti s-a dispus sesizarea Consiliului de Disciplină pentru analizarea abaterii disciplinare care a fost reţinută în sarcina lor, urmând ca, în funcţie de gravitatea abaterii, să fie luate măsurile disciplinare care se impun.

Poliţiştii de la Secţia 14 au fost cercetaţi disciplinar în urma masacrului de la coaforul Perla din Capitală, unde Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni, dintre care doi au murit.

Aceştia sunt acuzaţi că nu au respectat paşii prevăzuţi în legislaţie în cazul unei plângeri. Reclamaţia respectivă a fost făcută de soţia lui Gheorghe Vlădan, Florina, cu cinci zile înainte de tragedia de la coafor, respectiv 1 martie 2012.

Mai mult, femeia a menţionat în declaraţie că soţul ei deţine legal o armă letală şi că o ameninţă în continuu că o omoară.

În urma acestei plângeri însă, agenţii de la Secţia 14 nu au făcut decât să-l someze telefonic pe Gheorghe Vlădan să se prezine pe 5 martie 2012 la Poliţie.

Însă, în loc să meargă la secţie pentru a da socoteală pentru acuzaţiile care i se aduceau, Vlădan a decis să îi facă o vizită soţiei sale, la coaforul unde lucra.

Acolo, acesta a intrat, a scos pistolul şi a început să tragă, în oamenii din salon. Bărbatul a împuşcat opt persoane, dintre care două au murit, iar una dintre ele era chiar soţia sa.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Citește și:

Avocata poliţistului criminal vrea să-l scoată nebun pe Vlădan: încearcă să-l interneze într-un spital de psihiatrie pe agent

MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma" (FOTOGALERIE)

Criminalul de la coafor şi-a ieşit din minţi după ce soţia acestuia l-a căutat de pistol în buzunar

Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat"

MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile"

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite