VIDEO Filmuleţ impresionant postat de mama lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini. „E greu fără tine, în sufletul mămicii tale e viscol, e furtună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ a fost ucis de o haită de câini luna trecută FOTO Facebook
Ionuţ a fost ucis de o haită de câini luna trecută FOTO Facebook

Andreea Anghel, mama copilul ucis luna trecută de o haită de câini, a postat un filmuleţ impresionant pe pagina personală de Facebook. Timp de patru minute şi jumătate, Ionuţ, micuţul sfâşiat de câini, apare în imagini din timpul celor patru ani de viaţă, iar printre zâmbetele copilului sunt câteva mesaje pe care familia îndurerată le-a primit.

După ce a fost sfârtecat de o haită de câini maidanezi, Ionuţ, micuţul de patru ani, a lăsat în urmă o familie împietrită de durere. Vineri, mama copilului a postat un nou filmuleţ impresionant în care Ionuţ apare râzând şi jucându-se.

Printre imaginile în care apare micuţul sunt presărate mesajele trimise de românii impresionaţi de tragedia prin care trece familia Anghel.

„E greu fără tine, în sufletul mămicii tale e viscol, e furtună, dar tu, micuţ drăgălaş şi poznaş, înfloreşti sufletul ei şi al nostru cu fiecare poză. Ar fi frumos ca mâine, pentru tine îngeraş mic, să pot planta un pom, un brad care să crească ca în poveste...într-o zi ca alţii-n şapte“, a scris Rotaru Valentin.

Un alt mesaj emoţionant care apare în filmuleţ este scris de Anca Arun, o femeie care a văzut cazul lui Ionuţ şi care a rămas profund marcată de moartea violentă a micuţului. „Puiule, vorbele-s goale. Nu te-am cunoscut, dar nu e zi în care să nu mă gândesc la tine. Sper ca alinarea, atât cât o fi ea, să vină uşor peste sufletele părinţilor tăi...“, a scris femeia.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Marea hinghereală a împărţit Capitala în două: „Cine a furat banii pentru câini nu zice nimic“, „Baba aia nu a avut grijă de nepot“

Mama lui Ionuţ s-a răzgândit: „Îngerii nu trebuie recunoscuţi de Biserică“

VIDEO Mesajul mamei lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi: „Iubitul nostru, eşti la o bătaie de inimă de mine. Există vreo cale să te găsesc?”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite