Incendiu într-un restaurant din Sectorul 4 al Capitalei, în zonă s-a degajat foarte mult fum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flăcările au fost stinse de pompieri FOTO Ziarul de Iasi

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, într-un restaurant de pe Strada Peroni din Sectorul 4 al Capitalei, în zonă degajându-se foarte mult fum. Deşi clădirea este lipită de un bloc de locuinţe, nu există pericolul extinderii incendiului, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile.

În momentul izbucnirii incendiului, în restaurant se aflau clienţi, care au plecat imediat, nicio persoană nefiind rănită.

„E doar o ardere mocnită la nivelul mansardei unui restaurant. E vorba de un pod mansardat. Nu a fost flacără, ar putea să fie de la instalaţia electrică", a spus Daniel Vasile. 

Deşi clădirea este lipită de un bloc, nu există pericol de extindere a incendiului, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov. 

La faţa locului intervin trei autospeciale, un echipaj de prim-ajutor şi descarcerare, precum şi o autoscară. Deoarece în zonă nu sunt rezerve de apă, au fost aduse, preventiv, încă două maşini de pompieri.

„Incendiul este aproape stins, dar s-a degajat mult fum. O să fie nevoie ca toţi locatarii din zonă să ţină geamurile deschise, ca să aerisească locuinţele", a mai spus Daniel Vasile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite