Hala Matache ar putea fi reconstruită într-un alt loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hala Matche ar putea fi reconstruită într-un alt loc, după cum a declarat arhitectul-şef al Capitalei, Gheorghe Pătraşcu. Deşi iniţial primarul Sorin Oprescu declara că hala va fi reconstuită puţin mai în spate faţă de locul pe care se afla înainte de a fi demolată, acum se pare că municipalitatea şi-a schimbat planurile.

Anul acesta, Primăria Capitalei va începe studiile pentru reconstruirea Halea Matache pe un nou amplasament, potrivit b365. Pentru realizarea acestor studii, municipalitatea a asigurat din bugetul din acest an circa 170.000 de euro.

„Hala Matache va fi reconstruită pe strada Berzei. Iniţial s-a intenţionat amplasarea puţin mai în spate faţă de amplasamentul iniţial. Acum e posibil să fie necesară mutarea şi mai în spate pentru că este incertă situaţia terenului“, a declarat Pătraşcu. De asemenea, pe terenul din spatele halei va fi construită şi o parcare subterană. Reprezentanţii municipalităţii iau în calcul realizarea proiectului prin concesiune sau printr-un parteneriat public-privat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite