EXCLUSIV Hackerul care a spart mailurile vedetelor PRO TV spune că a făcut asta pentru Mădălina Manole!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Gestul meu vine ca un omagiu în cinstea unei vedete autentice, Mădălina Manole. Vreau să fie un gest care să-i cinstească memoria, sau cât de cât", susţine hackerul.

„Micul Fum" este zgârcit în ceea ce priveşte informaţiile personale. Contactat pe profilul său de Facebook, "Fum Micul", acolo unde a postat fotografii şi mesaje private ale vedetelor cărora le-ar fi spart mailurile, el a vorbit însă despre motivele pentru care a făcut acest gest.

Se pare că nu a ales întâmplător ziua de ieri pentru a publica aceste fotografii, imediat după comemorarea Mădălinei Manole. "Nu am cunoscut-o personal pe Mădălina, nu fac parte din cercul restrâns sau larg de prieteni ai ei, dar o apreciez ca şi artist şi ca şi om. Comemorând un an de la trecerea în nefiinţă a Mădălinei Manole, contrapun o vedetă autentică cu aceste vedete de carton", spune el.

"Din punctul meu de vedere, ea s-a sinucis şi îi pare rău. Rugamintea ei, pe care sper să o văd materializându-se, e ca ex-soţul ei, Mircea, să se împace cu părinţii ei. Ar fi ca un semn de conciliere naţională în faţa durerii", a adăugat el.

Click pe imagini pentru o galerie foto inedită din tinerețea Mădălinei Manole

image
image
image

Întrebat dacă a încercat să spargă şi mailurile apropiaţilor ei pentru a lămuri ce s-a întâmplat în urmă cu un an, Micul Fum susţine că nu: "în afară de admiraţia şi dedicaţia pe care eu le am faţă de ea, nu am «amuşinat» în cercul ei, nici nu ar fi meritat".

Printre vedetele ale căror adrese de mail au fost atacate se numără Corina Caragea, Dragoş Moştenescu, dar şi politicieni, precum Edmond Tălmăcean.

Ce spun reprezentanții trustului din Pache Protopopescu

Reprezentanții trustului de presă au confirmat faptul că au avertizat vedetele PRO TV să nu mai folosească adresele de e-mail de serviciu, cele personale, cât și conturile de pe Facebook, iar între timp a fost sesizată și poliția. În opinia acestora, hackerul dorește să facă trafic pe Internet folosindu-se de numele unor vedete precum Roxana Ciuhulescu și Corina Caragea, cărora le-a sustras informații personale.

 „În urma unor acțiuni ilegale, prin spargerea conturilor de Facebook și a adreselor de mail au fost făcute publice informații și conversații confidențiale, private ale unora dintre vedetele Pro Tv. Vă rugăm să protejați aceste informații și să nu le preluați spre publicare nici pe print, nici pe online. Folosirea lor constituie complicitate la infracțiuni pentru care deja am formulat plângere penală“, ne-a transmis PR-ul Pro TV, Camelia Cavadia.

Mai multe detalii despre activitatea hackerului găseşti AICI

Rămâi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a afla detalii despre hackerul care a pus pe jar lumea mondenă: ce vârstă susţine că are, cu ce se ocupă şi cum şi-a ales acest pseudonomin.


image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite