Elevii bucureşteni au defilat pe străzile Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parada elevilor a avut loc pe Calea Victoriei şi pe Splaiul Independenţei. Elevii se bucură de un spectacol artistic oferit de autorităţi în Piaţa Constituţiei.

Parada elevilor organizată astăzi de autorităţi în cadrul Zilelor Bucureştiului s-a lăsat cu incidente! Un elev a leşinat în mulţime iar câţiva liceeni au dat cu fumigene. La intervenţia jandarmilor, elevii au stins tuburile de fumigene. Potrivit Primăriei Capitalei, la eveniment au participat peste 15.000 de elevi de la toate şcolile din Bucureşti.

Vezi aici FOTOGALERIE de la parada elevilor bucureşteni!

image

Elevii au scandat numele liceelor la care învaţă timp de 40 de mine în faţa Sălii Palatului sub supravegherea jandarmilor după care au defilat pe Calea Victoriei şi pe Splaiul Independenţei până în Piaţa Constituţiei. Aici au parte de un spectacol artistic organizat în cinstea lor de autorităţi. Vor urca pe scenă Alex Velea, Andreea Bănică, Andreea Bălan şi Connect - R.

Spectacolul nu este însă pe placul tuturor. „Nouă nu ne place muzica de acest gen! Nu vrem Andreea Bălan sau Velea. Nouă, tuturor ne place muzica gen rock. Se ştie asta dar tot spectacole din acestea primim", ne-a spus Elena Andrei, elevă în clasa a X - a C la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu".

Bătaie cu flori

„Cel mai mult la Parada Elevilor ne plac scandările! În rest nu mai contează nimic!", ne-a spus şi Robert Ene, colegul Elenei. Timp de două ore traficul rutier de pe Calea Victoriei şi Splaiul Independenţei a fost deviat pe strada Dem I. Dobrescu şi pe bulevardul Magheru.

Tot în cadrul Zilelor Bucureştiului a avut loc astăzi şi bătaia cu flori, eveniment organizat an de an în Parcul Herăstrău, dar şi parada târgoveţilor. În Parcul Tineretului a avut loc un spectacol de echitaţie iar în Piaţa Arthur Verona are loc în această după - amiază parada actorilor pe picioroange de la Teatrul Masca şi gala Folk You. Aici vor urca pe scenă Florin Chilian, Nicu Alifantis, Vama, Alina Manole Band, Mircea Vintilă, Taxi, Mircea Baniciu şi Zdob şi Zdub.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite