Două show-uri romantice BZN la Sala Palatului. Atmosfera anilor '80 se întoarce în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revine în România formaţia olandeză ale cărei hituri precum „Blue Eyes, Blue Eyes" sau „Mon Amour" se auzeau în orice radio în anii '80.

Organizatorii concertului BZN au planificat iniţial un singur spectacol pentru Bucureşti, pentru duminică, 28 octombrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00, însă datorită cererii foarte mari de bilete din partea publicului, aceştia au reuşit să îi convingă pe artişti să mai susţină încă o reprezentaţie, în aceeaşi zi, începând de la ora 16.00. Cei doi muzicieni nu sunt la prima lor întâlnire cu publicul din România: în 2010, olandezii de la BZN au susţinut concerte în Braşov, Iaşi şi Sibiu, iar în 2011, aceştia au fost invitaţi de onoare la Festivalul Callatis.

Împătimiţii muzicii anilor '70 - '80 vor avea ocazia să asculte live piese celebre precum „Blue Eyes, Blue Eyes", „Dance Dance", „Mon Amour", „Marrakech" sau „El condor pasa". BZN este o abreviere pentru „Band Zonder Naam", care înseamnă „trupa fără nume". Artiştii şi-au început cariera în anii '60, genul promovat de aceştia fiind pop-rock, cu influenţe britanice. Formula de start s-a mai schimbat între timp, la fel şi stilurile abordate, însă calitatea muzicii a avut doar de câştigat în urma acestor modificări. Dovadă stă palmaresul impresionant al celor doi reprezentanţi ai trupei, Annie Schilder şi Jan Keiser.

După sute de piese şi nenumărate hituri, BZN a devenit cea mai populară formaţie olandeză a tuturor timpurilor. Aceştia se laudă cu o carieră de peste 40 de ani, 40 de albume vândute în milioane de copii şi un număr impresionant de turnee pe toate continentele. Hiturile BZN au stat mult timp în topurile muzicale alături de piese ale „greilor" precum Beatles, ABBA sau Rolling Stones.

Cât costă intrarea la concert

Biletele pentru concertul de la ora 16.00 au aceleaşi preţuri ca biletele pentru concertul de la ora 20.00. Astfel, cei care vor să asculte live hiturile romanticilor olandezi îşi pot cumpăra biletele cu sume cuprinse între 50 de lei (pentru sectorul 4 al tribunelor) şi 300 de lei (pentru un loc în loja VIP), însă organizatorii au anunţat că biletele cele mai ieftine, respectiv de 50 şi 100 de lei, pentru ambele concerte, au fost epuizate încă de acum o săptămână.

Cei care nu şi-au achiziţionat bilete le pot cumpăra din următoarele puncte de vânzare: magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, de la Sala Palatului şi de la Palatul Naţional al Copiilor. Pe data de 2 decembrie, trupa BZN va concerta şi în Constanţa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite