„Crosul Generaţiilor“, sâmbătă, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2.000 de persoane sunt aşteptate la „Crosul generaţiilor“, pentru o întrecere sportivă, în zona Stadionului Naţional "Lia Manoliu", sâmbătă, începând cu ora 10.30. Pentru cea de-a XI-a ediţie, organizatorii pun la bătai premii substanţiale pentru primii cinci finalişti.

Punctul de întâlnire îl constituie sala de atletism de pe strada Mihai Coravu, din zona Stadionului Naţional "Lia Manoliu". De aici se va da şi startul competiţiei, traseul continuând cu strada Maior Coravu, parcul „Naţional" (aleea principală), bulevardul Basarabia (trotuar) şi aleea Belvedere.

Participanţii sunt aşteptaţi să se înscrie la ora 9.00, în faţa Sălii de Atletism,iar întrecerea propriu-zisă va începe cu ora 10.30. Primii cinci clasaţi vor fi premiaţi de către primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu.

Competiţia se adresează tuturor persoanelor care au împlinit vârsta de şapte ani şi se va desfăşura pe categorii de vârstă.

Concursul se află la cea de-a VI-a ediţie, iar câştigătorii au primit biciclete, trotinete, imprimante laser, radio CD cu USB şi rame foto digitale.

„Crosul Generaţiilor" organizat de Primăria Sectorului 2, este o competiţie de masă, care are ca scop promovarea mişcării în aer liber şi menţinerea sănătăţii printr-o activitate sportivă cât mai bogată şi variată.

Pe aceaşi temă:

Se deschide „Festivalul de îngheţată şi ciocolată“

Oamenii închid străzile din Capitală pentru cea de-a opta ediţie a Street Delivery

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite