Cornel Dinu a făcut infarct. Medicul Brădişteanu de la Spitalul Floreasca: "Va fi operat pe cord deschis"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Dinu a fost transportat de urgenţă la spital în această dimineaţă, după ce, pe parcursul nopţii, a simţit arsuri puternice în zona abdomenului şi o senzaţie de amorţire a mâinilor, scrie Gazeta Sporturilor.

UPDATE 17.31 "Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis într-un viitor apropiat", a declarat medicul său, Şerban Brădişteanu.

El a mai spus că dacă Dinu nu s-ar fi prezentat de urgenţă la spital i-ar fi fost fatal "fără discuţie".El ar fi suferit infarctul în urmă cu 48 de ore, a mai spus medicul Brădişteanu.

Acum, starea pacientului este stabilă, chiar bună. Medicii urmăresc evoluţia în zilele următoare.

UPDATE16.55

Cornel Dinu a făcut miocardic acut, i-a fost montat un stent, iar miercuri va fi supus unei intervenţii de by-pass coronarian, a declarat, marţi, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Şerban Brădişteanu.

Operaţia de by-pass coronarian este o intervenţie de revascularizare folosită pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor coronariene.

Cornel Dinu a fost internat marţi dimineaţă în Clinica de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca.

El a fost adus la spital cu ambulanţa, după care a fost supus investigaţiilor medicale, a spus medicul Şerban Brădişteanu.

Imediat după internare, medicii i-au făcut o electrocardiogramă şi au decis internarea de urgenţă din cauza rezultatelor neliniştitoare.

"Acum mă simt ceva mai bine. Dar încă nu am dispoziţia necesară să vorbesc mai mult despre problemele mele", a declarat administratorul delegat al FC Dinamo pentru gsp.ro.

Potrivit medicilor, fostul fotbalist are o stare bună.

Cornel Dinu, din depresie în depresie

Starea de sănătate a lui Cornel Dinu s-a înrăutăţit odată cu problemele medicale ale soţiei sale, Silvia, cea care îi este alături de peste 30 de ani.

În 2009, „Procurorul“ ajunsese la capătul puterilor. Afectat de o boală la ficat, depresie nervoasă şi reumatism, „Mister“ le spunea atunci jucătorilor că nu mai poate continua şi că va pleca la o clinică din Occident.

La sfârşitul lui ianuarie 2011, oficialul dinamovist a cedat. El a fost internat la Spitalul Ministerului de Interne din Bucureşti, din cauza unor probleme hepatice şi a unor iritaţii pe colon.

Cornel Dinu a mai trecut printr-un moment de depresie la moartea naşului său de cununie, Fănuş Neagu. Tot atunci, operaţia soţiei sale a eşuat.  

Anul aceasta, la începutul lunii iunie, „Mister“ se afla din nou sub supravegherea medicilor de la Spitalul MAI, fiind tratat de depresie.

Găseşti cele mai noi ştiri din Bucureşti pe bucuresti.adevarul.ro

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite