Cel mai scump penthouse din România se vinde cu 3,5 milioane de euro în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi piaţa imobiliară nu şi-a revenit nici după mai bine de patru ani de criză, pe site-urile de profil găsim oferte care pentru cei mai mulţi dintre noi sunt halucinante. Pe cel mai mare portal de imobiliare din România a fost listat recent un penthouse al cărui preţ de vânzare este de 3.5 milioane de euro.

Luxoasa propietate are o suprafaţă utilă de 560 de metri pătraţi şi 12 camere, saună, cramă şi jacuzzi, dispuse pe două etaje, şi este amplasat în zona Nordului, potrivit datelor portalului Imobiliare.ro.

 

Portalul a realizat un clasament al celor mai scumpe penthousuri scoase la vânzare în cele mai importante oraşe din ţară, pe baza datelor listate pe Imobiliare.ro.

 

Potrivit acestor date, cele mai scumpe propietăţi sunt micile ansambluri rezidenţiale construite în perioada de criză în nordul Capitalei. Cel mai scump apartament scos la vânzare în Bucureşti este un penthouse de 3,5 milioane de euro. Acesta ocupă etajele cinci şi şase ale unui imobil de apartamente din zona Nordului, construit în 2005. Locuinţa dispune de o suprafaţă utilă de 562 de metri pătraţi şi este formată din 12 camere, o bucătărie, şase băi şi două balcoane. Proprietatea este dotată cu saună, cramă, jacuzzi şi lift şi vine "la pachet"cu trei locuri de parcare în garajul imobilului.

 

Locul doi este ocupat în clasament de un apartament aflat pe şoseaua Nordului pe care proprietarul cere două milioane de euro. Locuinţa de tip duplex este amplasată la etajele cinci şi şase ale unui bloc construit în anul 2009. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 330 de metri pătraţi şi este format din şase camere, o bucătărie şi patru băi. Proprietatea dispune şi de o terasă de 140 de metri pătraţi, precum şi de două locuri de parcare în subteran.

 

De asemenea, în zona Dorobanţi din Capitală este scos la vânzare un alt penthouse de două milioane de euro, situat într-un bloc construit în 2012. Apartamentul ocupă ultimele două nivele ale imobilului şi dispune de o suprafaţă utilă de 960 de metri pătraţi, distribuită între 14 camere, 14 băi şi patru bucătării.

 

Ceva mai ieftin, cu “doar” 1,9 milioane de euro, este listat un alt penthouse de tip duplex (etajele cinci şi şase) dintr-un imobil construit în anul 2008 în zona de nord a Bucureştiului. Apartamentul dispune de o suprafaţă utilă de 428 de metri pătraţi, împărţită între patru camere, trei băi, o bucătărie şi terasă. Locuinţa are vedere la parcul Herăstrău.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite