Ce poţi vedea la Noaptea Studiourilor Foto, a doua ediţie, din 20 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua ediţie a Nopţii Studiourilor Foto 2015 le oferă vizitatorilor o mulţime de activităţi, de la şedinţe foto cu motociclete şi ATV-uri până la ateliere de fotografie de concert sau culinară şi light painting. Cei aflaţi în Bucureşti îşi pot exersa abilităţile de fotografi sau se pot lăuda cu virtuţile fotogenice sâmbătă noaptea, pe 20 iunie.

La Academia de Fotografie, vizitatorii pot avea parte de mini-şedinţe foto tematice, pot fi surprinşi ţipând cât pot ei de tare. La Uncle Jeb Studio, participanţii vor fi fotografiaţi în timp ce se dau în leagăn, iar cei de la Epic Bar îi vor poza cu băutura preferată sau cu tricouri cu mesaje haioase. 

„La Dora Studio veţi fi întâmpinaţi de modele, motociclete şi ATV-uri, iar la Frozen Monkeys Media Production veţi avea ocazia să vă fotografiaţi tatuajele, sau, dacă nu aveţi aşa ceva, dar v-ar plăcea să vă faceţi, să vedeţi cum aţi arata cu un tatuaj imprimat cu tuş pe piele.

Pentru gurmanzi, Alexandru Păun va aşteaptă cu 3 ateliere de fotografie culinară, cu mâncăruri cu specific românesc, franţuzesc şi deserturi. De asemenea, aici veţi putea testa aparatele Nikon D810 şi Nikon D700 şi obiectivele aferente“, se arată în comunicatul dat publicităţii de Uncle Jeb Studio, organizator „Noaptea Studiourilor Foto“. 

image

Prima ediţie: 20 de studiouri participante şi peste 1.500 de vizitatori

Organizat în spiritul celorlalte nopţi deja consacrate în Bucureşti, evenimentul îşi propune crearea unei punţi de comunicare între public şi fotografii cu spaţii dedicate din Bucureşti.

În ziua evenimentului, studiourile foto care s-au înscris în prealabil la eveniment rămân deschise după program, primesc publicul curios de cum arată un studio şi cum se desfăşoară o şedinţa foto profesională într-unul şi organizează diferite activităţi pentru vizitatori, precum: workshop-uri şi ateliere foto, mini-şedinţe foto gratuite, demonstraţii de styling etc. 

Testing de echipament se poate face şi la Chroma Studio, unde vizitatorii trec în postura de fotograf: luminile şi toate accesoriile necesare pentru fotografia de produs şi de portret sunt 100% la dispoziţia vizitatorilor. 

Pentru Noaptea Studiourilor Foto, Gabriel Nedelcu propune o seară de „Fotografie cu impact“, în care va prezenta secretele care pun în evidenţă forţa fizică şi psihică a unui sportiv de performanţă. Organizat la Bootcamp România, atelierul îl va avea ca invitat special pe sportivul Marian Drăgulescu. 

Pentru pasionaţii de fotografia de produs, Square One Studio şi Insight Studio organizează ateliere de profil. Aici, vizitatorii pot afla secretele din spatele unor imagini de revistă, atât cu produse, cât şi cu modele. 

La Nikon Studio, fotograful Eduard Gutescu le va împărtăşi vizitatorilor secretele din spatele fotografiilor cu picături de apă (high speed sync), iar Loading Studio va arată ce înseamnă un casting de modele, împreună cu fotograful italian Nicola Ranaldi. 

Rebel Studio are o mulţime de sfaturi pentru viitoarele mirese care nu ştiu cum să îşi organizeze ziua nunţii în aşa fel încât şedinţa foto să fie cu adevărat reuşită, iar Venus 5 îşi învaţă vizitatorii light painting. 

Noaptea fotografiei

image

Pe tot parcursul serii, începând cu orele 19.00, S. Miles îi aşteaptă pe vizitatori la Dianei 4, iar în Iaşi, Photo Caffe îşi deschide porţile cu ateliere despre fotografia de beauty, dar şi de editare foto.

Accesul vizitatorilor la studiouri este gratuit. Atenţie, însă: unele studiouri necesită înscriere prealabilă pentru participarea la activităţi. 

Programul detaliat al evenimentului, cât şi harta studiourilor pot fi găsite pe noapteastudiourilorfoto.ro sau pe pagină de Facebook a evenimentului.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite