Bucureşti: Faci doar 90 de secunde până la etajul 24 al celei mai înalte clădiri din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuinţa, situată la cea mai mare înălţime, se află într-un bloc din zona Doamna Ghica. Liftului îi ia nu mai puţin de 90 de secunde pentru a ajunge la ultimul etaj, al 24-lea.

Vezi tot oraşul, chiar de la balconul casei tale. Ce să mai: o viaţă cu capul în nori la propriu! Asta te aşteaptă dacă te muţi la etajul 24 al celui mai înalt bloc de apartamente din Capitală. Condiţia esenţială este să nu ai rău de înălţime!

Imobilul se află pe strada Ziduri Între Vii, nr. 19, în cadrul complexului Doamna Ghica Plaza. Cu o înălţime de 78, 2 metri, blocul de 24 de etaje este cel mai înalt din Capitală. Ca să ajungi la ultimul nivel, ai două variante. Dacă eşti comod, iei unul din cele trei lifturi şi faci un minut jumătate, până sus. În cazul în care ai condiţie fizică şi te încumeţi să o iei pe scări, trebuie să ştii că ai de doborât nu mai puţin de 432 de trepte.

S-au schimbat preferinţele

Dacă până mai ieri, bucureştenii în căutarea unei locuinţe fugeau de etajele superioare ale blocurilor comuniste, mai nou, opţiunile s-au schimbat. “Foarte mulţi oameni se interesează de apartamentele şi garsonierele de la ultimul etaj, însă acestea nu sunt deocamdată de vânzare. Nu au preţ diferit faţă de cele de la etajele 1-10, însă pentru moment nu sunt scoase la vânzare. Dorim să completăm fiecare nivel cu locatari, începând de jos în sus”, ne-a declarat Alina Stamatescu, reprezentant vânzări Doamna Ghica Plaza.

Nici nu-i de mirare că tot mai mulţi români preferă o casă cât mai sus, deasupra oraşului. De la balconul unui apartament situat la etajul 24, totul pare în miniatură. La o asemenea înălţime nu răzbeşte niciun zgomot şi niciun fir de praf.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite