Accident mortal pe trecerea de pietoni: o femeie a murit iar alta este în stare gravă după ce au fost lovite de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei au fost lovite de către un autoturism, joi seara, pe Centura Capitalei.

UPDATE: 20.00

Potrivit medicilor, femeia care a supravieţuit accidentului se află în stare foarte gravă. "Pacienta a suferit traumatism craniocerebral foarte grav şi s-a decis să i se facă un tomograf pentru a stabili exact cum se va interveni asupra ei mai departe", a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro Bogdan Opriţă, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

UPDATE: 19.41

Un accident grav a avut loc joi seara pe Şoseaua de Centură a Bucureştiului, în zona Odăii, între Otopeni şi Mogoşoaia. Două femei treceau pe trecerea de pietoni când un autoturism Toyota Corola, condus de către o altă femeie, le-a izbit din plin.

În urma impactului, una dintre femei a murit iar alta a fost grav rănită. Femeie rănită a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală. Victimele au în jur de 20 de ani. Potrivit medicilor, femeia care a supravieţuit accidentului se află în stare foarte gravă. "Pacienta a suferit traumatism craniocerebral foarte grav şi s-a decis să i se facă un tomograf pentru a stabili exact cum se va interveni asupra ei mai departe", a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro Bogdan Opriţă, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite