Începe o campanie nouă de plantare de arbori în Sectorul 6 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cadrul campaniei se vor planta 50 de puieţi de stejar FOTO Arhivă
În cadrul campaniei se vor planta 50 de puieţi de stejar FOTO Arhivă

Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 şi în parteneriat cu Rotaract Club Triumph, derulează o nouă campanie de plantare de arbori.

Evenimentul are loc sâmbătă, 12 aprilie, începând cu ora 10.00, în cartierul Constantin Brâncuşi, unde reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi voluntari ai Rotaract vor planta 50 de puieţi de stejar.

Parteneriatul presupune promovarea voluntariatului pe probleme de ecologie şi are ca scop formarea unui sentiment de respect şi apropiere a tinerilor de mediul înconjurător. „Atitudinea responsabilă faţă de mediu contribuie în mod direct la implicarea în activităţi conştiente pentru îmbunătăţirea calităţii aerului, a mediului înconjurător şi a vieţii fiecăruia dintre noi“, susţine reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

Demersul va contribui şi la stimularea atitudinilor participative în raport cu acţiunile de menţinere a calităţii mediului prin reamenajarea zonelor verzi din Cartierul Brâncuşi.
 

Pe aceeaşi temă:

Elevii din Sectorul 6 al Capitalei plantează copaci în cadrul programului „Şcoala Altfel“

„Cei ce căsăpesc copacii, să se pupe-n bot cu dracii“. Circa 200 de oameni au protestat faţă de distrugerea spaţiilor verzi din Capitală

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite