În weekend are loc la Bucureşti primul târg de carte SF & Fantasy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Final Frontier este primul târg de carte SF&Fantasy organizat de bookblog.ro, în zilele de 26 şi 27 martie, la Muzeul Ţăranului Român, în Sala Oaspeţi.

La eveniment vor fi prezenţi cunoscuţi autori romani ai genului, invitaţi din zone conexe: boardgames, benzi desenate, robotică.

Intrarea este gratuită.

Principalele titluri SF&Fantasy în limba română sunt aduse de editurile Leda, Millenium Books, Nemira, Tritonic, dar şi cărţi în limba engleză, de la librăria online nautilus.ro.

magazinultau.ro va completa oferta de volume în limba română, oferind în plus eReadere şi tablete PC pentru a experimenta SF&Fantasy în format digital.

La târg veţi găsi revista de benzi desenate "Comics", dar şi standurile magazinelor Robofun şi magazinul online de boardgames, tarabadejocuri.ro.

Editurile oferă reduceri speciale şi lansează noi volume: antologia “Steampunk: a doua revoluţie”, “Oraşul oaselor” de Cassandra Clare, “Cerneală şi sânge” de Ştefana Czeller şi studiul “Utopia Modernă” de Mircea Opriţă.

Tot la faţa locului, puteţi învăţa cum se fac benzile desenate în cadrul atelierelor susţinute de artiştii revistei Comics, sau puteţi patrunde în lumea boargameurilor prin prezentările de jocuri susţinute de Mihai Lalu.

În fiecare zi vor avea loc dezbateri la care vor participa autori români de SF&Fantasy ce vor purta discuţii pe cele mai diverse teme: vampiri şi vârcolaci, 2012 şi sfârşitul lumii, filosofia de viaţă Star Wars, elemente fantastice în romanele lui Umberto Eco.

De asemenea, sâmbătă va avea loc o prezentare în memoria regretatului scriitor Ion Hobana.

Programul complet al evenimentelor il gasiti aici:http://finalfrontier.ro/program-evenimente/
Toţi vizitatorii vor participa la o tombolă organizată la finalul târgului, unde vor putea câştiga pachete de cărţi şi un boardgame oferit de tarabadejocuri.ro.

Final Frontier este organizat de bookblog.ro în colaborare cu SRSFF (Societatea Română de Science-Fiction şi Fantasy). Mai multe detalii despre târg, cât şi programul complet găsiţi pe http://finalfrontier.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite