Un bărbat din Chişinău riscă până la 15 ani de închisoare pentru că şi-a ucis tatăl în bătaie

Un bărbat din Chişinău riscă până la 15 ani de închisoare pentru că şi-a ucis tatăl în bătaie

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Chişinău a fost reţinut pentru omor. Acesta şi-ar fi ucis tatăl în bătaie, după ce împreună consumase alcool. Crima a avut loc pe 8 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii au constatat că cei doi locuiau împreună, iar în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, în urma căruia individul i-a aplicat mai multe lovituri cu mâinile şi picioarele în regiunea capului şi pe suprafaţa corpului.

În cadrul acţiunilor procesual penale, bărbatul şi-a recunoscut vina, comunicând că în momentul când a agresat victima el era în stare de ebrietate. Individul nu este la prima abatere, fiind anterior judecat pentru comiterea infracţiunilor de furt.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile şi cercetat penal pentru „Violenţă în Familie care a cauzat vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu decesul victimei”. Pentru fapta comisă, conform legislaţiei penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările