Un bărbat din Soroca, înjunghiat mortal

Un bărbat din Soroca, înjunghiat mortal

Un bărbat de 52 de ani a fost înjunghiat mortal de amicul său, cu care locuia împreună într-un apartament din oraşul Soroca. După ce a comis crima, suspectul s-a dus la un vecin şi i-a comunicat despre cele întâmplate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contactată de IPN, Svetlana Talpă, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Soroca, a declarat că oamenii legii au fost sesizaţi de către vecinul suspectului, care locuieşte cu două etaje mai sus. Acesta a spus că la el a venit vecinul său, care i-a spus că ar fi omorât o persoană în locuinţa sa.

Cadavrul a fost depistat în antreul apartamentului, cu semne vizibile de moarte violentă. Corpul neînsufleţit a fost îndreptat spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Potrivit anchetei preliminare, cei doi bărbaţi, victima şi bănuitul, erau prieteni. Aceştia locuiau împreună într-un apartament şi deseori consumau băuturi alcoolice. Bărbatul omorât a fost înjunghiat cu un cuţit.

Bănuitul, în vârstă de 45 de ani, a fost reţinută pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Pentru omorul unei persoane legislaţia în vigoare prevede pedeapsă cu închisoare de la 10 la 15 ani sau chiar detenţie pe viaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: