O copilă din R. Moldova a impresionat juraţii la „Românii au talent” cu o poezie emoţionantă VIDEO

O copilă din R. Moldova a impresionat juraţii la „Românii au talent” cu o poezie emoţionantă VIDEO

Anastasia Ursu, o copilă de patru ani şi trei luni, din Chişinău, i-a impresionat pe juraţii de la „Românii au talent” prin prestaţia sa pe scenă. Anastasia a recitat poezia „Opriţi-vă”, de Alexandra Pitlik-Zacon, despre drama oamenilor care îşi părăsesc ţara pentru un trai mai bun în străinătate, lăsând juraţii fără cuvinte.

Anastasia cunoaşte în total 800 de poezii. Fetiţa a accentuat că poezia este pasiunea ei.

Ea zis pentru prima dată „mama” la doar trei luni. Tot de la trei luni, mama a început sa îi citească poveşti foarte lungi, iar ea asculta. 

De la zece luni a început să vorbeasca şi să zică: mami-apa. Nu spunea doar cuvinte, încerca să formeze propozitii scurte. Stie alfabetul de la un an şi patri luni. La doi ani, când mama ei s-a oprit din citit poezia, Anastasia a fost cea care a continuat să o spună. 

Visul ei este să devină învaţătoare. Vrea să facă şcoala, liceul ,facultatea. După ce face facultatea vrea să se faca şi balerină, potrivit romaniiautalent.protv.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările