Minora rătăcită într-o pădure din Şoldăneşti a fost găsită

Minora rătăcită într-o pădure din Şoldăneşti a fost găsită

FOTO simbol sursa Shutterstock

Fata de 12 ani, care s-a rătăcit în pădurea din apropierea localităţii Olişcani, raionul Şoldăneşti, a fost găsită după câteva ore de căutări. Copila a fost găsită nevătămată la ieşirea din pădure, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, totul s-a întâmplat după ce fata, împreună cu părinţii, a mers la cules ciuperci în pădurea din apropierea localităţii Olişcani. Într-un moment, părinţii au observat că minora s-a îndepărtat de ei şi nu mai este în vizor.

Oamenii legii au fost alertaţi după ora 15.00, pentru a efectua căutările copilei. La faţa locului au fost mobilizaţi salvatori şi poliţişti, care au efectuat lucrări de căutare în pădurea dintre satele Olişcani şi Dobruşa, dar şi pe traseul R 13 unde se presupunea că minora a dispărut.

Către ora 18.00, fata de 12 ani a fost găsită la ieşirea din pădure. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite de poliţişti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările