Cum va fi vremea de Paşti

Cum va fi vremea de Paşti

FOTO Arhivă

Meteorologii spun că sâmbătă, 27 aprilie, dar şi în următoarele două zile, vremea va fi în general frumoasă şi caldă. Temperatura aerului, pe timp de zi, va oscila între 23 şi 25 de grade Celsius.

Solicitată de IPN, Tatiana Armaş, sinoptician în cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, a spus că în partea de nord a ţării, duminică, 28 aprilie, sunt aşteptate ploi slabe, de scurtă durată, izolat cu descărcări electrice. Aceasta se vor menţine în partea de nord pe 29 şi pe 30 aprilie.
 
Potrivit Tatianei Armaş, până luni, temperatura medie a aerului va varia între 23 şi 25 grade Celsius pe timp de zi, iar pe timp de noapte între 7 şi 10 grade Celsius. Începând cu ziua de marţi şi către sfârşitul săptămânii, temperaturile scad treptat. Acestea vor varia între 16 şi 21 de grade Celsius – ziua şi 6 şi 11 grade Celsius – pe parcursul nopţii. Ploile de scurtă durată se vor extinde pe întreg teritoriul ţării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: