Voronin nu-şi mai înţelege alegătorul. „Vor să scape de unii mafioţi şi îi aleg pe alţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Voronin, liderul PCRM FOTO Alexandru Tarlev
Vladimir Voronin, liderul PCRM FOTO Alexandru Tarlev

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, se scuză şi acuză. Într-o conferinţă de presă, organizată miercuri, acesta i-a acuzat pe alegătorii din Republica Moldova pentru rezultatele alegerilor locale generale de pe 14 iunie. În acelaşi timp, el crede că scorul electoral obţinut de formaţiunea pe care o conduce „nu este aşa de rău”.

„În politica moldovenească nu mai este loc pentru concurenţa de idei şi ideologii. Moldova este serios bolnavă. Nu este vorba de rezultatul partidului nostru - el nu este aşa de rău - , dar e vorba despre degradare morală adâncă de care suferă Moldova”, a declarat Voronin.

Liderul comuniştilor s-a arătat dezamăgit de opţiunea alegătorilor din întreaga ţară în urma rezultatelor alegerilor locale din 14 iunie. „Încercând să scape de haos, alegătorul permite să se experimenteze pe seama lui. Este straniu că, neavând încredere în nimeni, poporul totuşi votează nişte şarlatani”.

Vladimir Voronin s-a arătat surprins şi de rezultatul final obţinut în ceea ce priveşte funcţia de primar al municipiului Chişinău. „Cel mai mult m-a uimit plasarea pe locul trei a lui Oazu Nantoi. Oare chişinăuienii nu înţeleg pe cine votează? Totul e legat de acest miliard. Vor să scape de unii mafioţi şi îi aleg pe alţii. E greşeala alegătorilor”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite