Vlad Plahotniuc explică de ce „fuge” de întrebările jurnaliştilor: Nu vrem să vă dăm posibilitatea să compromiteţi anunţurile noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO deschide.md
FOTO deschide.md

Liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a decis marţi, 13 noiembrie, să explice de ce mereu refuză să răspundă la întrebările jurnaliştilor, odată ce se încheie briefing-ul formaţiunii sale. Potrivit lui, prin asemenea acţiuni, PDM doreşte ca presa să nu compromită mesajul expus de către democraţi.

„Modalitatea de comunicare a PDM, după şedinţele săptămânale, este briefing. Care presupune doar comunicarea şi anunţurile la ceea ce s-a decis, fără să vă dea posibilitatea să compromiteţi acele anunţuri. Eu sper că media pe care o reprezentaţi aici, va avea decenţa să dea anunţurilor cetăţenilor, cele pe care le facem noi, fără a le compromite. Pentru că noi ca partid să ne putem face transparent activitatea, iar oamenii să afle despre aceasta din sursele independente care sunt”, a afirmat Vlad Plahotniuc la sfârşitului briefing-ului săptămânal de marţi, 13 noiembrie.

Amintim că, în cadrul briefing-urilor săptămânale organizate de PDM, jurnaliştii au posibilitatea de a pune întrebări şi de a primi răspunsuri, însă doar atunci când în faţa presei vine oricare alt reprezentant PDM, cu excepţia lui Vlad Plahotniuc, care niciodată nu a răspuns la întrebările reporterilor, de când formaţiunea acestuia organizează briefing-urile respective.

De asemenea, de mai bine de un an, Vlad Plahotniuc nu a mai apărut în cadrul unor emisiuni sau interviuri video. Toate interviurile sale în ultimii ani sunt doar în formă scrisă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite