VIDEO Activiştii StopHam Moldova vor participa în alegerile locale din Chişinău: Activitatea noastră va fi mai eficientă din interiorul Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Ciolac

Unul dintre liderii mişcării civice StopHam Moldova, Alexandru Ciolac, organizaţie ce se ocupă cu sensibilizarea opiniei publice cu privire la parcările ilegale şi comportamentul inadecvat al participanţilor în traficul rutier, a anunţat că activiştii mişcării vor participa în alegerile locale din Chişinău, din 20 octombrie, pentru funcţia de consilier în cadrul Consiliului Municipal.

Alexandru Ciolac a declarat că, în aşa fel, activitatea organizaţiei va fi mult mai eficientă şi productivă din interiorul Primăriei, decât din afara instituţiei. 

Liderul StopHam Moldova a dat asigurări că mişcarea va rămâne în continuare una apolitică, iar el va candida în calitate de candidat independent, subliniind că sunt multe avantaje în această situaţie, dar şi unele dezavantaje, precum lipsa necesară a mijloacelor financiare. În acest sens, Alexandru Ciolac s-a adresat către susţinătorii StopHam să contribuie financiar pentru susţinerea acestei iniţiative.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite