Valeriu Munteanu: Sper că PPDA va bloca decizia periculoasă a PAS de a coaliza cu PSRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ex-candidatul Blocului ACUM pe circumscripţia Orhei, în alegerile parlamentare din 24 februarie, Valeriu Munteanu, speră ca Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr să ia decizia de a bloca intenţia Partidului Acţiune şi Solidaritate privind disponibilitatea de a vota în funcţia de preşedinte al Parlamentului pe Zinaida Greceanîi.

„Consiliul Republican al Plaformei DA se află în şedinţă, unde sperăm că va lua o decizie în vederea blocării deciziei periculoase a PAS de a coaliza cu PSRM, sub „protecţia”otrăvitoare a Kremlinului şi în mod implicit de a o alege pe Zinaida Greceanîi în calitate de Preşedinte al Parlamentului. Sper foarte mult că pentru cei de la Platforma DA, pericolul federalizării impuse de Federaţia Rusă, este mai pregnant, decât pentru cei de la PAS”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS), condus de Maia Sandu, va vota pentru un preşedinte al Parlamentului propus de Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM). Decizia a fost luată miercuri, 5 iunie, la Consiliul Politic Naţional al PAS, cu 46 de voturi „pentru” şi un vot „împotrivă”, transmite IPN.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite