Saakashvili: Moldova s-a transformat într-o ţară a pensionarilor, iar Poroşenko vrea ca acelaşi lucru să se întâmple şi în Ucraina

Saakashvili: Moldova s-a transformat într-o ţară a pensionarilor, iar Poroşenko vrea ca acelaşi lucru să se întâmple şi în Ucraina

FOTO Reuters

Fostul lider de la Tbilisi Mihai Saakashvili l-a criticat pe preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, unul dintre candidaţii înscrişi în cursa pentru prezidenţialele de la Kiev, pentru modul în care a guvernat Ucraina şi cum acesta şi-ar dori în continuare să conducă ţara, dacă va câştiga alegerile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihail Saakashvili consideră că Petro Poroşenko îşi doreşte ca Ucraina să ajungă în situaţia în care s-ar fi pomenit Republica Moldova.

„Pe Moldova o ucide oligarhia. Moldova s-a transformat într-o ţară a pensionarilor. Acelaşi proces are loc în Georgia, oamenii pleacă masiv. Poroşenko transformă Ucraina într-o Moldovă, într-o ţară în care vor rămâne doar pensionarii şi oamenii care servesc lui şi anturajului său din business. Nu putem admite asta. Nu putem transforma Ucraina într-o Moldovă, Dacă Poroşenko va rămâne preşedinte pentru al doilea termen, Ucraina va deveni a doua Moldovă”, a declarat Mihai Saakashvili într-un interviu pentru un post de televiziune din Ucraina.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: