Renato Usatîi nici nu a reuşit să demisioneze, că un partid deja a propus un candidat pentru funcţia de primar de Bălţi: E nevoie de un gospodar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Cavcaliuc şi Renato Usatîi
Gheorghe Cavcaliuc şi Renato Usatîi

Liderul Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, a anunţat luni, 12 iulie că îl propune pe Nelu Straciuc la funcţia de primar de Bălţi, după ce actualul primar, Renato Usatîi, a comunicat că demisionează din funcţie ca urmare a eşecului suferit în alegerile parlamentare din 11 iulie.

„Felicitări, Renato, în sfârşit ai înţeles că locul tău nu e în Parlament şi nici la Primăria din Bălţi. E timpul ca al doilea ca mărime oraş din Moldova să fie administrat de un gospodar, să facem ordine în Bălţi, pentru oameni şi de acest lucru se va ocupa Nelu Straciuc, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Bălţi şi secretar general al PACE”, a scris Gheorghe Cavcaliuc pe Facebook.

Liderul PACE a declarat că „Nelu Straciuc a luptat cu schemele şi ilegalităţile, nedreptatea din Bălţi, cunoaşte foarte bine problemele şi nevoile oraşului şi are toate capacităţile, dar şi încrederea echipei PACE ca să transforme capitala de nord a ţării într-un oraş european, modern.”

„Îndemn toţi primarii acestui partid să demisioneze, PACE va înainta în fiecare localitate candidaţi destoinici, profesionişti, adevăraţi gospodari care vor face ordine pentru oameni”, a mai spus Cavcaliuc.

Primarul oraşului Bălţi, Renato Usatîi, a anunţat luni, 12 iulie, că demisionează din funcţie. Edilul s-a arătat extrem de supărat de rezultatul din alegerile parlamentare din 11 iulie, în special pentru eşecul de la Bălţi, unde Blocul „Renato Usatîi” s-a poziţionat pe locul trei. În acest sens, Renato Usatîi afirmat că locuitorii oraşului nu-l mai doresc la şefia Primăriei, motiv pentru care dânsul pleacă în demisie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite