PDM anunţă că lucrează la un nou program de guvernare, deşi nu are o majoritate parlamentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Democrat lucrează la programul de guvernare pentru perioada 2019-2023 şi intenţionează în curând să-l facă public, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii, citat de IPN. Despre acest lucru s-a discutat la şedinţa săptămânală a conducerii partidului, care a avut loc marţi, 2 aprilie, la sediul PDM.

Liderul democraţilor, Vlad Plahotniuc, a subliniat că în aceste zile PDM îşi actualizează agenda de lucru „pe baza propunerilor venite direct de la oameni, dar şi pe baza unui sondaj de opinie privitor la aşteptările cetăţenilor pentru dezvoltarea Moldovei în anii următori”.

Referindu-se la analiza preliminară a aşteptărilor publicului, democratul a menţionat că pe primul loc în lista de priorităţi se află „continuarea politicii de majorare treptată a salariilor şi pensiilor, continuarea şi accelerarea programului Drumuri Bune pentru Moldova, indemnizaţii majorate pentru copii, locuri de muncă, dezvoltarea economiei”.

Potrivit comunicatului, în cadrul şedinţei PDM s-a discutat şi despre implementarea măsurii de indexare a pensiilor, oferirea ajutorului de Paşti către pensionarii cu venituri mici şi iniţierea Programului Drumuri Bune 2.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite