Partidul lui Renato Usatîi va participa la alegerile locale din 20 octombrie

Partidul lui Renato Usatîi va participa la alegerile locale din 20 octombrie

Partidul Politic Partidul Nostru, condus de către Renato Usatîi, va participa la alegerile locale generale din 20 octombrie. Decizia a fost luată la şedinţa Consiliului Naţional, care s-a desfăşurat marţi, 16 iulie, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al formaţiunii.

Potrivit comunicatului, în viitorul apropiat, în toate organizaţiile teritoriale ale partidului vor avea loc şedinţe la care vor fi discutate subiectele cu privire la reformarea mişcării politice, rezolvarea problemei de cadre. Totodată, vor fi nominalizaţi candidaţii la funcţiile de primari şi consilieri din partea partidului.

Membrii Consiliului Naţional au decis unanim să susţină iniţiativa liderului Renato Usatîi privind demisia tuturor vicepreşedinţilor partidului până la desfăşurarea congresului extraordinar al formaţiunii, care va avea loc după alegerile locale.

„După căderea regimului Plahotniuc, în Moldova a început o nouă eră. Frica ce a împiedicat activitatea politică trebuie pentru totdeauna să părăsească ţara”, se spune în comunicatul formaţiunii.

Partidul Politic Partidul Nostru este fostul Partid Popular Republican (PPR), condus de către Nicolae Andronic. Pe 13 aprilie 2014 a avut loc Congresul PPR, în cadrul căruia Nicolae Andronic i-a cedat formaţiunea lui Renato Usatîi, iar PPR a fost redenumit în Partidul Politic Partidul Nostru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: