Parlamentul Republicii Moldova se convoacă joi în prima şedinţă plenară din noua sesiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Deputaţii se vor convoca joi, 4 februarie, în prima şedinţă plenară din această sesiune. Biroul permanent al Parlamentului a aprobat organizarea şedinţelor în perioada 4-12 februarie, transmite IPN.

Deputaţii urmează să examineze proiectele de lege cu privire la investigarea accidentelor şi incidentelor în transporturi, cu privire la producerea, comercializarea şi utilizarea materialului forestier de reproducere.

De asemenea, plenul Parlamentului va dezbate modificarea Legii privind dezvoltarea regională în Republica Moldova, Legii cadastrului bunurilor imobile, Legii cu privire la Inspectoratul General de Carabinieri şi Legii cu privire la activitatea Poliţiei şi statutul poliţistului etc.

Ordinea de zi a următoarelor şedinţe plenare include şi examinarea hotărârilor cu privire la numirea în funcţie a unor membri ai Comisiei de certificare, de completare a hotărârii Parlamentului cu privire la constituirea Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanţelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova şi investigării fraudei bancare, precum şi cea privind încetarea mandatului avocatului poporului.

Prima şedinţă plenară din sesiunea de primăvară a Parlamentului de Legislatura a X-a va avea loc joi, începând cu ora 10.00.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite