Oazu Nantoi: Situaţia în care a ajuns Moldova este determinată de calitatea societăţii

Oazu Nantoi: Situaţia în care a ajuns Moldova este determinată de calitatea societăţii

FOTO arhivă

Situaţia în care s-a pomenit Republica Moldova este determinată de calitatea societăţii, iar calitatea guvernărilor care s-au perindat în ţară este mult sub necesităţile statului. Declaraţia a fost făcută de analistul politic Oazu Nantoi în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

În opinia analistului, calitatea guvernării este determinată de calitatea societăţii. „Eu consider că acum ne aflăm într-o situaţie dificilă. Acum este faza aceea când societatea trebuie să se mobilizeze. Să nu ne aşteptăm la miracole şi revoluţii, dar să ne trezim şi să ducem situaţia cu o maximă mobilizare până la alegeri”, a spus analistul.

Referindu-se la situaţia economică din ţară, liderul Partidului Politic Mişcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, a declarat că într-un stat unde nu există criterii de apreciere, nu se poate spune că există creştere economică. „Stabilizarea la nivel macrofinanciar nu înseamnă stabilitate economică pentru Republica Moldova”, menţionează Sergiu Mocanu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: