Nicolae Timofti se declară convins că Moldova e dorită în UE de statele comunitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, susţine că este convis de faptul că ţara sa este dorită în marea familie europeană.

Şeful statului a spus în cadrul emisiunii „Moldova în Direct” că cetăţenii care susţin calea integrării europene trebuie să-i convingă pe ceilalţi de faptul că aceasta este calea unică pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii, transmite IPN.

„Vreau să conving cetăţenii să fie răbdători şi convingători şi să-i susţină pe cei care doresc să realizeze programul de guvernare până la sfârşit, dar nu să-i dăm jos. Trebuie să mergem până la sfârşit”, a spus Nicolae Timofti.

Referindu-se la alegerile din 2014, şeful statului a declarat că este convins de faptul că la putere vor rămâne forţele care promovează politica de astăzi. „Chem cetăţenii să susţină guvernarea actuală şi să mergem pe calea integrării europene”, a spus preşedintele.

Nicolae Timofti a menţionat că UE este un susţinător şi un partener al Republicii Moldova, menţionând exemplul de ridicare a cotelor la producţia vinurilor moldoveneşti, după ce Rusia a impus embargo la vinurile din Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite