Monica Babuc s-a înscris în cursa pentru Primăria Chişinău: Vin cu fapte concrete

Monica
Babuc s-a înscris în cursa pentru Primăria Chişinău: Vin cu fapte concrete

Monica Babuc s-a înscris în cursa pentru Primăria Chişinău FOTO: Adevărul

Candidatul Partidului Democrat pentru Primăria capitalei, Monica Babuc, s-a înscris  în cursa electorală din 14 iunie. Monica Babuc a anunţat că intră în această campanie electorală doar pentru chişinăueni, pe care nu îi va amăgi cu proiecte măreţe care rămân pe hârtie.


„Obiectivul meu este clar şi concret - mai puţină politică şi mai multe fapte bune. Cunosc adevăratele probleme ale oraşului, pe acelea pe care mulţi se prefac că nu le văd, chiar dacă sunt în faţa lor”, a declarat Monica Babuc. Aceasta a precizat că se va ţine departe de disputele electorale şi politice. „Realizez foarte bine că intru într-o competiţie politică în care orgoliile unora sunt foarte mari. Am o veste pentru toţi contracandidaţii mei –  din respect pentru chişinăueni, care sunt sătui de scandaluri şi violenţă, fie ea şi verbală, în această campanie nu voi intra în nicio dispută politică şi nu voi răspunde niciunei provocări”, a explicat candidatul democrat.

În scurt timp, echipa PDM va prezenta public proiectul de măsuri pentru Chişinău, elaborat de echipa de experţi democraţi. Monica Babuc urmează să degreveze din funcţia de ministru al Culturii îndată ce va fi înregistrată ca şi concurent electoral de către Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: