Mai multe demisii, acceptate la Guvern

Mai multe demisii, acceptate la Guvern

Guvernul a acceptat demisia directorului Agenţiei Servicii Publice, Serghei Răilean, transmite IPN. Prim-ministrul Maia Sandu a decalrat că ASP este o instituţie importantă pentru stat, la conducerea căreia trebuie să fie oameni corecţi, responsabili şi buni profesionişti, care să asigure calitatea serviciilor publice, corectitudinea cheltuirii banilor publicii şi care să nu admită abuzuri.

Serghei Răilean a fost numit la şefia instituţiei în anul 2017, anterior fiind director general al Întreprinderii de stat Centrul Resurselor Informaţionale „Registru”.
 
Tot astăzi, Guvernul a acceptat cerea de demisie a şefului Poliţiei de Frontieră, Fredolin Lecari. Acesta s-a aflat în această funcţie din toamna lui 2016.
 
Guvernul a acceptat şi demisia secretarilor de stat Anatolie Munteanu, de la Ministerul Justiţiei, şi Serghei Bucataru, de la Ministerul Economiei şi Infrastructurii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: