Iurie Roşca, ex-deputat: Trebuie să ne rugăm pentru continuarea războiului în Ucraina şi victoria lui Putin împotriva globalismului satanist VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iurie Roşca, ex-deputat în Parlamentul R. Moldova, ex-lider al Partidului Popular Creştin Democrat.
Iurie Roşca, ex-deputat în Parlamentul R. Moldova, ex-lider al Partidului Popular Creştin Democrat.

Fostul vicepreşedinte al Parlamentului Republicii Moldova, Iurie Roşca, i-a îndemnat pe moldoveni să se roage nu pentru încetarea războiului din Ucraina, ci pentru continuarea invaziei ruse şi pentru victoria Federaţiei Ruse împotriva „globalismului satanist”.

UPDATE Procuratura a anunţat că Iurie Roşca va fi cercetat penal pentru declaraţiile respective.

„Rugaţi-vă nu pentru încetarea războiului, ci pentru continuarea acestui război şi pentru victoria Rusiei lui Putin împotriva globalismului satanist. Rusia trebuie să facă ordine în propria ei casă, prin marginalizarea reţelelor globaliste din politică, din puterea de stat, din mediul de afaceri, din mass-media, pentru a deveni o ţară cu adevărat suverană şi atunci acest pol geopolitic poate reprezenta un impuls pentru celelalte ţări din regiune care trebuie să se descotorosească de această mafie globalistă satanistă a masoneriei demonice”, a declarat Iurie Roşca într-un video pe Facebook. 

Fostul deputat moldovean l-a criticat pe preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, pe care l-a numit „clovn şi narcoman”.

Totodată, Iurie Roşca a îndemnat intelectualitatea din României să se alăture protestelor Dianei Şoşoacă. El a sugerat că protestele ar trebui să fie violente, în caz contrar acestea nu au efect.

„Faceţi ceva, nu vă ascundeţi în gaură de şarpe, oricum veţi zdohni ca nişte câini, dacă nu veţi face nimic. (...) Orice protest paşnic demult este inoperant. (...) România a intrat sub dictatură militară”, a spus Roşca.

Roşca a mai adăugat că odată cu terminarea războiului din Ucraina „se va pune capăt şi poveştii covid-iste”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite