Ion Ceban îl va da în judecată pe Andrei Năstase: „Voi cere costul maşinii pe care şi-a procurat-o în acest an, acel Volvo de 41 mii de euro”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase si Ion Ceban colaj

Candidatul socialist la funcţia de primar de Chişinău, Ion Ceban, a anunţat că îl va ataca în instanţă pe contracandidatul său la şefia Capitalei, Andrei Năstase, dacă acesta nu va aduce scuze publice pentru acuzaţiile aduse la adresa sa.

Ion Ceban este deranjat de faptul că Andrei Năstase l-a acuzat de complicitate la mafia imobialiară şi că ar fi pretins 50 de mii de euro de la un om de afaceri din domeniul construcţiilor. Socialistul a respsins acuzaţiile şi le-a calificat ca fiind „denigratoare”.

În acest sens, Ion Ceban a afirmat că Andrei Năstase trebuie să prezinte scuze publice şi să dezmintă acuzaţiile. În caz contrar, Ion Ceban îl va ataca în instanţă şi va cere despăgubiri în sumă de 41 mii de euro.

„De data asta voi cere costul maşinii pe care şi-a procurat-o în acest an, acel Volvo de 41 mii de euro, adică aproape 1 milion de lei. Banii din câştigul în instanţa de judecată voi merge la o şcoală auxialiară, la copii cu dizabilităţi severe, cu autism sever, pentru că au nevoie de un centru de reabilitare. Măcar ceva bun să rămână din urma oponentului politic”, a afirmat Ion Ceban într-o conferinţă de presă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite