Ghimpu, despre plecarea deputaţilor din partid: „Asta-i bâta lui Plahotniuc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a comentat plecarea deputatului liberal Iurie Dârda şi a lui Oleg Ogor din formaţiune. Potrivit lui, cei doi nu au plecat de bunăvoie, fiind siliţi de „bâta lui Plahotniuc”.

Ghimpu se arată nemulţumit de faptul că, atunci când deputatul Ogor a anunţat că părăseşte partidul a adus mai multe învinuiri la adresa conducerii formaţiunii.

„Iată dovada că deasupra lor a stat bâta, le-au dat textul şi l-au plasat pe pagina lor de Facebook. Asta-i bâta lui Plahotniuc”, a declarat Ghimpu în cadrul unei conferinţe de presă vineri, 22 septembrie.

Liberalul a mai adăugat că nu vrea să-şi condamne foştii colegi de partid, fiindcă „eu ştiu ce înseamnă bâta lui Plahotniuc, se vede prin arestările domnului Chirinciuc, a domnului primar general Chirtoacă şi altele. Pur şi simplu, cred că era mai bine să accepte condiţia lor să părăsească fracţiunea, dacă Plahotniuc are nevoie de voturi. Vedeţi că ieri a fost şi o pauză când s-au trezit că nu au voturi”.

Deputatul fracţiunii PL Oleg Ogor a declarat în seara de joi, 21 septembrie, într-o postare pe Facebook, că părăseşte formaţiunea condusă de Mihai Ghimpu. Liberalul s-a plâns pe faptul că „liderii Partidului Liberal încurcă politica partidului, iar până la urmă a ţării, cu propriile interese”.

Anterior, deputatul Partidului Liberal Iurie Dârda a anunţat că părăseşte formaţiunea condusă de Mihai Ghimpu. Politicianul şi-a motivat decizia prin faptul că, în ultima vreme, ar fi fost supus unei campanii de denigrare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite