Explozie în sediul Serviciului de Securitate de la Tiraspol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj TV8.md
FOTO colaj TV8.md

Explozie în sediul  Serviciului de Securitate de la Tiraspol, aşa zisul MGB. Nu se ştie, deocamdată, sursa deflagraţiei. Presa din stânga Nistrului scrie că ar fi vorba de un atac cu lansatoare de grenade şi că nu s-au înregistrat victime, scrie TV8.md.

UPDATE 20.45 „Biroul politici de reintegrare îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu incidentul care s-a produs astăzi în oraşul Tiraspol. Potrivit informaţiei disponibile, persoane neidentificate au efectuat împuşcături din aruncător de grenade asupra sediului aşa-numitei structuri de securitate din regiune. Conform datelor preliminare nu există victime sau persoane rănite.

Obiectivul urmărit de incidentul de astăzi ţine de crearea pretextelor pentru tensionarea situaţiei de securitate în regiunea transnistreană, ne-controlată de autorităţile constituţionale. În acest context, Biroul politici de reintegrare cheamă la păstrarea calmului şi împreună cu instituţiile naţionale competente monitorizează evoluţiile cazului menţionat”, a transmis Biroului politici de reintegrare din cadrul Guvernului Republicii Moldova.


În imaginile de la faţa locului, pot fi văzute bucăţi de aruncătoare de grenade. 

De asemenea, au fost sparte şi mai multe ferestre ale blocurilor de locuinţe din preajma sediului MGB.

Circulaţia în zona clădirii a fost oprită. La faţa locului au intervenit salvatorii şi pompierii. 

x
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite