Eugen Tomac: Singura soluţie realistă pentru viitorul R. Moldova este unirea cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Eduard Enea
FOTO Eduard Enea

Deputatul român Eugen Tomac consideră că „singura soluţie politică realistă pentru viitorul Republicii Moldova este unirea cu România. O altă soluţie pentru un viitor mai sigur pentru cetăţenii Republicii Moldova nu există”.

„Promovăm cu seriozitate proiectul de unire a Republicii Moldova cu România drept singura soluţie politică realistă prin care se pot reîntâlni cele două maluri ale Prutului, practic românii de o parte şi de alta a Prutului, despărţiţi fără voia noastră. Ne întâlnim cu cetăţenii, discutăm, dar ceea ce mi se pare cel mai important este să fim cinstiţi în raport cu cei cărora le vorbim. Am făcut-o de fiecare dată cu convingerea că spun exact ceea ce simt şi ceea ce cred”, a declarat Eugen Tomac într-o conferinţă de presă la IPN.

Eugen Tomac a declarat că promovează obiectivul unirii Republicii Moldova cu România împreună cu Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unităţii Naţionale la funcţia de primar general al Capitalei. 

„Altă soluţie pentru un viitor mai sigur pentru cetăţenii Republicii Moldova nu există. Uniunea Europeană, la care visează cetăţenii municipiului Chişinău, este România. O altă soluţie pentru a avea un trai mai bun, un viitor mai sigur, nu poate obţine niciun cetăţean al Republicii Moldova, dacă nu vor înţelege oamenii politici că cea mai sigură şi cea mai scurtă cale este unirea cu România”, a notat deputatul.

Deputatul român a mai spus că votul pentru Constantin Codreanu înseamnă un vot pentru un viitor mai bun pentru Chişinău şi pentru apropierea de Uniunea Europeană şi România.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite