Dosar penal pe faptul facilitării trecerii frontierei de stat pentru aşa-zisul ministru de Interne al Transnistriei

Dosar penal pe faptul facilitării 
trecerii frontierei de stat pentru aşa-zisul ministru de Interne al Transnistriei

Ruslan Mova, aşa-numitul ministru de Interne din regiunea transnistreană.

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră şi Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) au dispus pornirea urmăririi penale pentru abuz de serviciu comis de angajaţii Poliţiei de Frontieră al Aeroportului Internaţional Chişinău, atunci când au facilitat trecerea frontierei de stat pentru aşa-zisul ministru de Interne al regiunii transnistrene, Ruslan Mova

Potrivit legii, dacă vor fi găsite vinovate de către instanţa de judecată, persoanele vizate riscă fiecare până la 117.500 lei amendă sau pedeapsă cu închisoarea până la 6 ani. 

Cauza penală a fost expediată, potrivit competenţei, pentru efectuarea urmăririi penale, către Centrul Naţional Anticorupţie. 
 

Amintim că aşa-numitul ministru de Interne de la Tiraspol, Ruslan Mova, a fost surprins de camerele de supraveghere de pe Aeroportul Internaţional Chişinău cum este ajutat de către poliţiştii de frontieră, subordonaţi Ministerului de Interne de la Chişinău, să treacă fără primejdie prin Aeroport.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: