Dodon, din nou spre Est. Preşedintele pleacă în Kazahstan, apoi în Rusia

Dodon, din nou spre Est. Preşedintele pleacă în Kazahstan, apoi în Rusia

FOTO presedinte.md

Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru luni, 27 mai, cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov, cu care a discutat despre plecarea sa la Nur-Sultan, Kazahstan, pentru a participa la summit-ul Uniunii Eurasiatice, unde va avea întrevederi cu demnitari din ţările membre ale Uniunii Eurasiatice.

„Totodată, am comunicat că la întoarcere din Kazahstan, voi întreprinde o scurtă vizită în Ufa, Republica Başkortostan, în cadrul căreia vor fi semnate acorduri de colaborare dintre 4 regiuni ale Moldovei şi Başchiria”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele a mai adîugat că a făcut şi un schimb de opinii cu privire la stadiul actual al relaţiilor bilaterale moldo-ruse, precum şi la situaţia politică din Moldova.

Amintim că, pe 6-8 iunie, şeful statului va asista la Forumul Internaţional Economic, de la Sankt Petersburg, iar pe 21 iunie - la deschiderea ediţiei a II-a a Jocurilor Olimpice Europene de la Minsk.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: