Dodon acuză opoziţia că ar cheltui zilnic peste 1,5 milioane de lei pentru a-l denigra: „Oponenţii mei politici deja au început să lupte pentru prezidenţiale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon susţine că atacurile denigratoare la adresa sa, care ar fi lansate de către oponenţii săi politici, s-ar fi înmulţit în ultima vreme imediat ce preşedintele ţării ar fi lansat „mai multe iniţiative sociale”. Dodon a menţionat că „zilnic sunt peste 300 de atacuri la adresa preşedintelui”.

„Acum facem o evaluare cam cât ar costa lucrul ăsta. Vreau să vă spun că zilnic se ridică la 1,5-2 milioane de lei conturile sponsorizate de pe Facebook, emisiunile create şi lansate prin diferite canale Youtube. Mai mult de 1,5 milioane de lei, zilnic, oponenţii mei utilizează pentru a lansa campanii de manipulare împotriva preşedintelui”, a declarat Igor Dodon într-un material video pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon s-a arătat curios să afle de unde oponenţii săi ar avea asemenea sume de bani, subliniind „cred că o să găsim sursele”.

„Campania electorală încă nu a început. Oponenţii mei politici deja au început să lupte pentru alegeri prezidenţiale”, a mai spus Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite