Concluziile lui Chirtoacă înainte de turul al doilea de scrutin: „Am făcut de toate. Le mulţumesc contracandidaţilor mei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Chirtoacă le-a mulţumit susţinătorilor săi. FOTO Adevărul
Dorin Chirtoacă le-a mulţumit susţinătorilor săi. FOTO Adevărul

Candidatul liberal la funcţia de primar al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, spune că în campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor locale a reuşit să facă de toate.

„Am făcut de toate în această campanie: m-am scăldat într-un havuz fără apă, am ajuns pe sub pămant, aproape să ies prin robinetele chişinăuienilor să fac şi acolo campanie electorală. Astfel, mi-am prezentat proiectele pentru Chişinău. Personal, am trecut prin diferite stări, de la optimism la dezgust, de la încrede la deznădejde.  E neplăcut să munceşti timp de opt ani şi în două luni să fii murdărit din cap până-n picoare”, a declarat Chirtoacă.

Liberalul le-a mulţumit celor care l-au susţinut. „Îi mulţumesc în mod special lui Gheorghe Urschi pentru mesajul emoţionant. Mulţumesc lui Eugen Doga, Nicolae Dabija şi tuturor personalităţilor. Mulţumesc contracandidaţilor din primul tur care şi-au anunţat sprijinul pentru noi în turul doi, Oazu Nantoi, Serafim Urechean şi ceilalţi”, a menţionat acesta.

Costurile campaniilor electorale

Primarul degrevat a avut şi câteva întrebări pentru Partidul Sociliaştilor. „O întrebare pentru socialişti, de unde au luat aproape un milion de lei pentru această campanie? Cum explică faptul că pe lista lor de donatori la fondul electoral sunt persoane care declară venituri mult mai mici decât ceea ce au donat?, a remarcat Chirtoacă. 

Acesta nu a uitat nici de contracandidata sa, Zinaida Greceanîi. „Greceanîi a rămas ancorată în anii ’70, în cel mai bun caz anii 2000. Ştiam că în această campanie se va ajunge la o contrapunere între este şi vest, viitor şi trecut, dezvoltare şi ruinare”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

Potrivit liberalilor, în această campanie electorală PL a cheltuit aproape două milioane de lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite