Andrei Năstase, despre situaţia în care ar deveni primar de Chişinău: Nu mă va interesa Plahotniuc. Mă va preocupa dimensiunea strict administrativă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul comun al PAS şi PPDA la funcţia de primar de Chişinău, Andrei Năstase, susţine că, dacă va obţine victoria la alegerile anticipate din Capitală, nu va folosi Primăria ca instrument de luptă contra liderului PDM, oligarhul Vlad Plahotniuc.

„Nu mă interesează acest individ. Ceea ce mă va preocupa va fi în primul rând dimensiunea strict administrativă, ceea ce înseamnă calitatea serviciilor pe care le poate furniza Primăria de la venirea mea la Primărie”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea „Adevărul Live” de pe Adevarul.ro.

Poitrivit lui, „Primăria va fi un instrument în ceea ce înseamnă buna calitate a vieţii pentru locuitorii Chişinăului”.

Liderul PPDA a precizat că „există şi cea de-a două dimensiune”.

„Mă va interesa şi perspectiva extinderii a ceea ce înseamnă bine de la oraş, către toată ţara”, a spus Năstase.

Totodată, preşedintele PPDA a subliniat că „noi avem astăzi un regim oligarhic care poartă numele Plahotniuc”. 

„Nu am cu omul ăsta absolut nimic (...) Acest individ este moartea Republicii Moldova, este frâna Republicii Moldova. Vreau doar ca pentru el şi pentru toţi cei care au jefuit această ţară să există o lege dreaptă, o justiţie dreaptă, un procuror liber care să-l judece pentru tot”, a menţionat candidatul la funcţia de primar de Chişinău.

Referitor la principalii săi contracandidaţi din campania electorală, Andrei Năstase a afirmat că aceştia sunt Silvia Radu şi socialistul Ion Ceban, sugerând că în spatele la ambii s-ar afla Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite